Vestlandsmesterskapet 10.september

Hei

HER er oppdaterte tillegsregler for løpet hos oss førstkommende lørdag 10. september hvor dere er påmeldt, eller funksjonærer.

De viktigste endringene går på at det er ikke teknisk kontroll fredag, men lørdag morgen når dere kommer til første trening. Dette har tidligere vært praktisert under blant annet NMK sommercup, for de av dere som har kjennskap til det. Det som er fordelen med dette er at vi bruker mindre tid på teknisk kontroll samt at utøvere ikke trenger stresse med å vise karten på fredagen. Noen kan likevel være usikre på om alt er i orden allerede på fredagen, og dere kan selvfølgelig komme og få råd og vurdering på fredagskvelden.

Det vil og være tilgjengelig strøm til alle deltakerne, samt at vi i går fikk montert inn en dusj i toalettbygget. Denne skal ikke kunne gå tom for varmtvann…

Ellers er det endret noen navn i funksjonærlisten. Harald Olsen fra Egersund ønskes velkommen som ny Juryleder, undertegnede trer inn som teknsik sjef og Einar Lie får noen funksjoner på banen.

Anbefaler alle å settes seg inn i tillegsreglene.

“Foreldredisiplin”:
I tillegg vil jeg minne om at det som skjer på banen av krasj og dytt i hovedsak bør bli på banen om ikke juryen tar tak i saken. Det innebærer at det er sjåførene som bør snakke sammen om det som skjer seg i mellom. Trenger de støtte av voksne, så må de voksne støtte, men pass på å ikke ta over diskusjonsprosessen og lag noe ut av det som mister proporsjon. Dette er viktig for å holde miljøet friskt i Vestlandsmesterskapet. Alle vet vi at det er lov å bli engasjert når de unge håpefulle kjemper om de største pokalene, men prøv å tenk kartingmiljø først 🙂

Vel Møtt 😉

Scroll to Top