Vestlandsmesterskap runde 2, Sunnfjord

NMK Haugaland  toppet i Førde!
Det ble en knallhelg for førerne fra NMK Haugaland i det andre løpet i Vestlandsmesterskapet, som ble arrangert i Førde. Idar Gjerdevik vant mini mens William Pedersen vant Junior 125. Begge leder også Vestlandsmesterskapet sammenlagt i sine klasser.

NMK Haugaland har meget gode og unge fører i Mini-klassen, og i den første finalen tok Idar Gjerdevik, Peder Saltvedt og Faltin M. Wathne de tre første plassene i et intenst og spennende heat. I siste og avgjørende finale var Idar suveren, mens Peder og Faltin ble henvist til henholdsvis fjerde- og sjetteplass. Idar leder og Peder er sammenlagt nummer to.

I finalen i Junior 125 var det knallhard kniving mellom NMK Haugaland-førerne William Pedersen og Stian Lie. Sistnevnte satte for øvrig ny banerekord i Førde. Kristian Berge kjørte inn til den «sure fjerdeplassen», skjønt i dette løpet var det en prestasjon fordi han startet langt bak i finalen etter et kjøreuhell i tidligere runde. Leo Ildgruben og Janis Ljosnes ble henholdsvis nummer åtte og ti. Sammenlagt leder William foran Stian.
I Cadetti var det Marius Nagel som gjorde det best av NMK Haugaland-førerne med sin åttendeplass.

Scroll to Top