Vestlandsmesterskap 2017

Spennende VestlandsmesterskapRundt 110 gokartførere er påmeldt til årets første løp i Vestlandsmesterskapet, som går av stabelen i Haugesund lørdag 13. mai. De neste løpene blir arrangert på Klepp, i Førde og i Bergen. De tre beste løpene avgjør hvem som blir Vestlandsmester 2017. Tradisjonelt har førerne fra NMK Haugaland forsynt seg grovt av de gjeveste plasseringene.

Størst antall deltakere er det i klassene med de yngste førerne – Mini med 36, Cadetti med 23 og Junior 125 med 15 deltakere. I tillegg er det 11 veldig unge førere fra 6 år som får vise sine fram sine kjøreferdigheter i Cadetti trening.

«Det er veldig gledelig at også de voksne klassene begynner å få flere deltakere. Rotax Max og X 30 har i år henholdsvis 12 og syv deltakere. Det er flere år siden vi har hatt så god deltakelse i disse klassene,» sier presseansvarlig Svein Ildgruben i NMK Haugaland.

«Med 110 førere betyr det at det kommer rundt 300 tilreisende til Haugesund, som gir gode ringvirkninger i lokalmiljøet. Vi håper på god tilstrømning av tilskuere til løpene, slik at vi får en entusiastisk ramme rundt arrangementet. Dette er gratis, så ta gjerne med hele familien,» legger Ildgruben til.

Scroll to Top