Pressemelding – vestlandsmesterskapet i go kart

PRESSEMELDING – VESTLANDSMESTERSKAPET I GO KART

Intensjonen med Vestlandsmesterskapet er å fenge bredden i norsk Go Kart sport. Terskelen for å bli med på løp skal være lav. Mange skal få kjøre, og det satses på de ”rimelige” klassene cadetti, mini, jr 60, yamaha, Rotax Max og KZ 2 til sist for å få med de som vil gire. Trenings Cadetti er tatt med som oppvisningsklasse uten individuell premiering. Like tillegsregler og like tidskjema på alle løpene gir forutsigbarhet for utøverne og deres medhjelpere.

Vestlandsmesterskapet ble i 2009 sesongen den største cupen i Norge deltakermessig. Sesongen forløp med meget bra tilbakemeldinger fra deltakere, jury og arrangører. Mye fin kjøring og et godt miljø i depoene. Finalerunden i Haugesund ble markert med felles bespisning og utdeling av sammenlagtpokealer, hjelmer fra hovedsponsor, SHARK Hjelmer, og pengepremier til de to minste klassene.

2010 sesongen ser ut til å bli minst like bra. Nå er og NAF Kristiansand, med sin nye bane på Vamoen, kommet med i mesterskapet. Første løp blir i Haugesund 17. april, neste i Førde 22. mai, så Klepp 12. juni, deretter Vamoen 28. august før finalen markeres i Bergen 11. September. Det blir mye kjøring med to tellende finaler hver helg. Ingen cup avgift og deltakere fra hele landet er velkommen til å delta. Flotte pokaler, pluss innkomne sponsormidler/effekter deles ut i Bergen under finalefesten på det siste løpet i Vestlandsmesterskapet. Her vil det og som tradisjonen tilsier bli servert mat og drikke.

Med Hilsen
Frode Lie, sekretær

Scroll to Top