Medlemsinfo: løp, asfalt og terminliste.

Søndag 12. februar ble årets terminliste for Go Kart banen til NMK Haugaland satt opp.
Det kom inn:

-Løp

-Treninger

-Førerutviklingsdager for mc- og bilklubber

-Trøsykkel gateløp

-Mc opplæring og oppkjøring
Vanlig prosedyre er å sette opp trening da det ikke er nasjonale løp andre steder. De dagene det er løp andre steder prioriteres utleie av bane. Denne aktivitet bringer nødvendige inntekter.
Alle medlemmer blir satt opp på en til tre dugnadsvakter. Vi håper at de trør til! Gi beskjed om man ønsker reservere seg på dager eller type vakter. Jobbene består av treningsansvarlig, kioskvakt og ansvarlig for baneutleie til andre.
Delmål er å holde aktiviteten oppe, hovedmål er nok penger til ny asfalt. Subsidiært, dersom Fjord motorpark får gjennom ekspropriasjon og forhåndstiltredelse av areal på Karmøy har vi uansett en bra sum tilgjengelig for ny bane om vi ikke rekker legge asfalt på Årabrot. Asfalten vi har er dårlig og tåler ikke neste banegodkjenning våren 2018.

På konto pr i dag står det 249.000,-kr og vi trenger 620.000,-+mva.

Uten tvil vil ny asfalt medføre tre goder:

-Banegodkjenning.

-Mye lavere dekk kostnad (ca 70% reduksjon).

-Raskere rundetider og derav nye banerekorder.
LØP:

I klubbmesterskap for NMK Haugaland inngår løpene i “Løp og Lær” 22. april og Vestlandsmesterskapet 13. mai. 
 
Alle som har lyst å bidra som kursholder, coach, trener og lignende undet “Løp & Lær” oppfordres til å ta kontakt. Spre gjerne ordet til andre kandidater som ikke er medlem i NMK Haugaland! Team Norway i NBF er kontaktet og vi satser på ett bidrag derfra. Pål Varhaug, Kjetil Flood-Engebretsen og Einar Lie er booket 😊🏁
SPONSING

Sponsorer er hjertelig velkomne. Dersom dere eller noen dere kjenner kan bidra til klubbkassen, eller med varer og verdipremier vi kan nytte eller dele ut, så er vi evig takknemlige 😊
Med Hilsen

NMK Haugaland

Scroll to Top