Gode resultater i NM

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Første del av NM i gokart ble kjørt 24. og 25. juni med KNA Klepp som arrangør, og førerne fra NMK Haugaland gjorde det igjen veldig godt i konkurranse med landets beste gokart-førere. Siste NM-runde er i Kongsberg i begynnelsen av august.
I mini var både Peder Saltvedt, Idar Gjerdevik og Faltin Wathne i pallmodus med raske tider og svært gode resultater. Faltin blir nummer tre i første finale og vinner den andre finalen. Peder knaller til med en svært gledelig tredjeplass i siste finale, mens Faltin og Idar er uheldig i starten og havner langt bak. Idar kjører seg opp igjen til femte plass. Johan Thorsen kjører også godt, men er uheldig i finalen og havner i grusen.

I klassen Jr 125 startet Stian Lie i sjette posisjon i siste finale, men kjørte seg opp og skiftet om ledelsen med Jonas Holte Rød. Da målflagget gikk var Stian en halv kartlengde unna seieren. William Pedersen kjempet hele helgen i toppen, men i siste finale ble han nummer seks, mens Leo Ildgruben ble nummer ni og Kristian Berge nummer 17.

Det var et forferdelig junivær i konkurransehelgen, noe som ga store utfordringer for førerne og ikke minst mekanikerne. Men tøft vær og skaper som kjent tøffe piloter, og det beviste NMK-førerne at de er.

«Resultatene varer ikke lenger enn til neste løp,» pleier klubbformann Frode Lie å si. Det blir i Bergen under årets sommercup som starter lørdag 9. juli. I mellomtiden skal motorer og karter gjennom vask og overhaling.

God sommer til aktive og støtteapparat!

Flere innlegg

Nye klubbkarter

Klubben har kjøpt inn 3 helt nye gokarter til prøvekjøring. Vi har derfor billige brukte eldre karter for salg, prisklasse fra ca

Årsmøte 2019

Tid:                   Søndag  24. februar, kl 16.00 Sted: