Forgasserkurs

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Fredag 12. august kl 19.00 blir det forgasserkurs på banen til NMK Haugaland. Kurset vil foregå i telt med mulighet for utluftning.Kommer inn på lesing av forbrenning på stempel og eksos. Kommer også inn på funksjon i membranforgasser, åpningstrykk og skruejustering. Fint om pilotene og er med. Nyttig med tanke på høyrefot og egen forgasserjustering. Passer spesielt for mekanikere og piloter i cadetti og mini, men og nyttig i alle andre klasser.

De som vil ha egne forgasserpumper kan bestille det snarest fra Frode Lie som er kursinstruktør (anbefales) mail f.liecloud@me.com. Deltakere kan med fordel ha med egen forgasser for gjennomgang. Det vil bli anledning til å kjøpe pakningsett underveis.

Lørdag 13. august er det trening 10-17 med praktisk oppfølging Her kan man og booke egen 1-1 instruktør.
Forgasserkurs koster 100,-kr

Flere innlegg

Nye klubbkarter

Klubben har kjøpt inn 3 helt nye gokarter til prøvekjøring. Vi har derfor billige brukte eldre karter for salg, prisklasse fra ca

Årsmøte 2019

Tid:                   Søndag  24. februar, kl 16.00 Sted: