Fjord motorpark

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Informasjon angående Fjord Motorpark

Kommunene Karmøy, Haugesund og Tysvær har hver enkelt garantert for 2,5 millioner kroner til prosjektet som vi i enkelhet kjenner som Fjord Motorpark. Dette er en milepæl som fordrer at de 22 klubbene som er knyttet til prosjektet via motorsportrådet rekruterer sine kompetente medlemmer til å trekke i lasset om frister skal oppfylles.

Dette kan virke stort og uoversiktlig, men i grunn er det ikke det. Styret i FMP har god oversikt over hva som må gjøres, men trenger dugnadsjeler til å utføre konkrete oppgaver fordi tiden til de som sitter der ikke strekker til på alt som skal gjøres.

Bane kommer til 2014 om planene følges!

Flere innlegg

Nye klubbkarter

Klubben har kjøpt inn 3 helt nye gokarter til prøvekjøring. Vi har derfor billige brukte eldre karter for salg, prisklasse fra ca

Årsmøte 2019

Tid:                   Søndag  24. februar, kl 16.00 Sted: