oppdatering fra styret

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

SG1L8371Det er vedtatt å søke hjelp hos idrettsrådet i Haugesund da det har oppstått en tvist vedrørende flytting av en brakke som står i depo. Denne må flyttes for at banen skal godkjennes. Den aktuelle brakken ser du til venstre i denne saken.

SG1L8372 Det er også søkt om å få satt «klubbhuset» (se bilde til høyre) utforbi selve pitlane og ut i depo bak kiosk. Denne søknaden gikk ikke igjennom i første omgang, men skal sendes på ny da den ble returnert pga feil i søknaden.

Flere innlegg

Nye klubbkarter

Klubben har kjøpt inn 3 helt nye gokarter til prøvekjøring. Vi har derfor billige brukte eldre karter for salg, prisklasse fra ca

Årsmøte 2019

Tid:                   Søndag  24. februar, kl 16.00 Sted: